Bereidingstips

Op deze pagina vind je in grote lijnen ons assortiment. Natuurlijk bieden wij wekelijks specialiteiten aan en is ons assortiment voortdurend in beweging. Beschrijvingen van stoven, braden en bakken vind je ook op deze site. De bereidingstijden zijn indicatietijden. Afhankelijk van de apparatuur, dikte van het product en de temperatuur kunnen verschillen ontstaan. Het zijn dan ook richtlijnen. Iedere zichzelf respecterende kok geeft zichzelf de tijd om de kneepjes van het vak te leren. Niet iedereen doet het op dezelfde manier en door het doen krijg je vanzelf gevoel voor het koken en wat jij de beste bereidingsmethode vindt. Wij verkopen ook kip, kalkoen, kalfsvlees en lamsvlees.


Rundvlees

Stoven

Riblappen 2 tot 2,5 uur
Sukadelapjes 3 tot 3,5 uur
Doorregen riblappen 3 tot 3,5 uur
Magere stooflappen 1 tot 1,5 uur
Hacheevlees           3 uur
Goulashvlees           3 uur


Braden

Gehakt 20 min
Rosbief 20 min/500 gram
Braadrollade 20 min/500 gram
Runderbraadworst 20 min
Pompoennetje 15 min


Bakken

Tartaar 10 min
Bief/Baklapjes 10 min
Duitse biefstuk 10 min
Runderschnitzel   5 min
Gemarineerde schnitzel   5 min
Rundervinken 15 min
Hamburgers 10 min
Biefburgers 10 min
Rosbiefreepjes   5 min
Pepersteaks   5 min
Entrecôte   5 min
Haasbiefstuk   5 min
Kogelbiefstuk   5 min
Runderbiefstuk   5 min


Trekken

Soepvlees 3 uur
Mergpijp 3 uur
Schenkel met been 3 uur
Ossestaart 3 uur



Varkensvlees

Stoven

Varkensstoofrollade 40 min/500 gram
Krabbetjes 1 uur


Braden

Schouderkarbonade 20 min
Hamlappen 20 min
Varkensfiletrollade 20 min/500 gram
Fricando 20 min/500 gram
Varkensgehakt 15 min
Speklappen 20 min
Procureurlapjes 20 min
Varkenspoulet 15 min
Cordon bleu 15 min
Kuithammetje rauw 1 uur
Kuithammetje gaar 20 min
Varkensbraadworst 20 min


Bakken

Ribkarbonade 10 min
Haaskarbonade 10 min
Schnitzel 10 min
Gepaneerde Schnitzel 10 min
Varkenshaas 10 min
Varkensoester 5 min
Varkensfilet(lapjes) 10 min
Slavinken 15 min
Merquezworstjes 10 min
English styleworstjes 10 min
Gerookte karbonade 10 min


Trekken

Hamschijf 2 uur


Meekoken

Zuurkoolspek 30 min


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.