Nieuws

Rik komt ons team versterken

Rik komt ons (directie)team versterken om met de tijd het stokje te gaan overnemen. Rik is al vele jaren werkzaam in biologische slagerijen. Nu is de tijd rijp om stappen te gaan zetten en wij zijn blij dat hij dat bij ons gaat doen! Hij heeft goede ideeën en zal met enthousiasme diverse moderniseringen doorvoeren. Je zult het binnenkort wel merken. Dry age vlees en geweldige BBQ innovaties zijn maar wat voorbeelden die eraan komen. Wim gaat minder werken maar blijft zorgen  voor de geweldig lekkere dingen die je van ons gewend bent. Een sterk team om Zeist en omstreken te verrassen en  te blijven voorzien van écht lekkere producten! 

Je gaat het zien.


Ashtoniaworstjes

Smeuïg, pittig, smakelijk, warm en feestelijk.

De Ashtonia worstjes, die Slager Wim Kok aan de Voorheuvel in Zeist sinds vandaag in zijn assortiment heeft, zijn precies zoals Ashtonia, vinden de Ashton Brothers. Puur rundvlees, puur smaak. De lancering van de worst komt anderhalve week voordat het theatergezelschap twee maanden lang bezit neemt van Slot Zeist.

Lees meer op AD.nl plus een video

Nu in de winkel: 100 gram voor € 1,89


25 jaar in dienst

Zaterdag 5 november was Marion Verbeek 25 jaar bij ons in dienst!

We hebben dit heugelijke feit deze zaterdag uitgebreid gevierd in de winkel. Hulde aan de jubilaris. Dank voor 25 jaar trouwe dienst.

Marion staat niet zo graag in de belangstelling, maar dit konden we niet voorbij laten gaan.

Gelukkig heeft ze toch genoten van de felicitaties en aandacht van iedereen.

Hoewel de taart erg lekker was hebben we voor Marion saucijzenbroodjes in de oven gedaan.

Zoals misschien te verwachten bij een slager houdt Marion meer van hartig.


Dag van de Slager XXL

2018

24, 25 en 26 mei 2018

Wij presenteerden deze dag allerlei producten om te proberen in onze proeverij.

Zaterdag 26 mei werden 2 demonstraties gehouden.

Ook was het mogelijk om een blik te werpen in de koelcel.

We deelden deze dagen recepten uit en de special van de week was extra voordelig!

2016

Donderdag 21 april 2016 hebben wij een enthousiaste groep op bezoek gehad van de Comeniusschool. De kinderen wilden alles zien en weten. Ook hebben ze hebben hamburgertjes gemaakt en opgegeten. Het was top.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.