Specialiteiten in het voorjaar bij Biologische slagerij Wim Kok

Het seizoen van o.a. de asperges is weer aangebroken. Deze groente-specialiteit wordt ook wel het “witte goud” genoemd. Voor bij de asperge hebben wij een heerlijke beenham.

De asperge en de ham zijn uitstekend te combineren met Hollandaise saus. Voor een heerlijk diner adviseren wij hierbij een scharreleitje, aardappelpuree en als wijn de Pinot Blanc uit de Elzas.

TIP! Uiteraard is de beenham ook heerlijk op een bolletje.

In deze tijd mogen ook de aspergesoep en aspergesalade uit onze keuken niet ontbreken.


In het voorjaar is vers lamsvlees ook volop aanwezig. Uiteraard van biologische lammeren van het Texelse ras. Een goede volle smaak doordat ze minimaal 1 volledige weidegang megemaakt hebben.

Wij verwerken de lammeren zelf in onze slagerij tot de smaakvolle producten in onze toonbank. Hierdoor kunnen wij een breed aanbod leveren, zoals lamsracks, lamshaas, lamsbout, lamskotelet en lamsgehakt. Zijn er speciale wensen? Vraag hier gerust naar in de winkel.





Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.